Първомайска традиционна среща на троянските социалисти се състоя пред Паметника на манифестантите

...
Първомайска традиционна среща на троянските социалисти се състоя пред Паметника на манифестантите
Коментари Харесай

Троянските социалисти честваха Деня на труда пред Паметника на манифестантите

Първомайска обичайната среща на троянските социалисти се състоя пред Паметника на манифестантите в балканския град и сервираха цветя пред паметника на първите, издигнали глас за правдивост и заслужен живот. 

Монумента е в чест шестимата манифестанти и седемте музиканти, които преминават по улиците на град Троян под развятото знаме на партията на първи май 1901 година.

Кметът на Община Троян и член на ИБ на Българска социалистическа партия Троян Донка Михайлова поздрави своите съратници с празника. Тя им пожела да бъдат здрави и непримирими пред всички неравенства и провокации. Михайлова напомни, че точно от социалистическата партия зависят стабилността и обществената правдивост в България.

По случай Деня на труда слово произнесе Ивайло Стефанов, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Троян. Той напомни историята на този празник и сподели, че Обществото ни през днешния ден има потребност от поддръжка повече от всеки път, тъй като всеки български жител има право на заслужен труд, възнаграждение и развиване. „Само дружно, със взаимност, с обща идея, можем да се преборим с бедността и неравенството. Честит Първи май! Честит празник на левия щемпел и левите движения“, добави още Стефанов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР